Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-05-09@07:48:20 GMT

نشست خبری بررسی آخرین وضعیت مرضیه هاشمی برگزار شد

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۸۶۵۵۳

نشست خبری بررسی آخرین وضعیت مرضیه هاشمی برگزار شد

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب، نشست خبری بررسی آخرین وضعیت مرضیه هاشمی، مجری بازداشت‌شده پرس تی‌وی در آمریکا با حضور خانواده وی و پیمان جبلی معاون برون‌مرزی سازمان صداوسیما و خبرنگاران رسانه‌ها امروز چهارشنبه ٣ بهمن در باشگاه خبرنگاران جوان برگزار شد.

به گزارش تقریب، ملانی فرانکلین، مجری آمریکایی‌الاصل این شبکه که پس از مسلمان شدن، نام مرضیه هاشمی را برگزید، توسط ماموران در واشنگتن دی سی بازداشت شده و تاکنون هیچ اتهامی به صورت رسمی علیه وی مطرح نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این روزنامه‌نگار و مجری متولد آمریکا، برای دیدار با برادر بیمار و فرزندان و بستگان خود به آمریکا سفر کرده بود که روز یکشنبه در فرودگاه بین‌المللی سنت لوئیس لامبرت بازداشت و سپس توسط FBI به مرکز بازجویی منتقل شد.

انتهای پیام/ 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۶۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندیشکده مطالعات جنگ بررسی کرد؛ حضور ایران در آفریقا، آمریکا را ترسانده است

به گزارش قدس آنلاین، اندیشکده مطالعات جنگ، این بار به سراغ پرونده آفریقا رفته و در بخشی از پرونده مبسوط خود به بررسی حضور اقتصادی و نظامی ایران در قاره سیاه پرداخته است. این مجله در گزارش خود که به قلم «لیام کار» و «کیتانه فیتزپاتریک» به نگارش درآمده می‌نویسد:

ایران از صادرات نظامی به عنوان وسیله‌ای برای پیگیری اهدافی در آفریقا مانند دستیابی به اورانیوم در نیجر و دسترسی به دریای سرخ در سودان استفاده می‌کند. پایگاه خبری تحقیقاتی آفریقا اینتلیجنس مستقر در فرانسه در ۳۰ آوریل گزارش داد ایران و نیجر از پایان سال ۲۰۲۳ در حال مذاکره برای ارائه ۳۰۰ تن کیک زرد اورانیوم به ایران توسط نیجر در ازای پهپادها و موشک‌های زمین به هوا بوده‌اند. این مقدار قابل توجهی اورانیوم است که برابر با کل تولید داخلی ایران در سال ۲۰۱۹ است.

این مجله تحلیلی با اشاره به گزارش وال استریت ژورنال در مارس ۲۰۲۴،  اذعان می‌کند ایران ارسال هواپیماهای بدون سرنشین به ارتش سودان را در اوایل سال ۲۰۲۴ آغاز کرد. پایگاه دریایی ایران در بندر سودان مستقیم از عملیات دریایی خارج از منطقه و حملات ایران به کشتی‌های بین‌المللی در دریای سرخ و خلیج عدن پشتیبانی می‌کند. 

سایت اطلاعات آفریقا و وال استریت ژورنال گزارش دادند ایالات متحده در دیدارهای ماه مارس به مقامات نیجر گفته است هرگونه فروش اورانیوم به ایران منجر به تحریم‌ها می‌شود که به لغو همکاری دفاعی توسط حکومت نظامی و در نهایت بیرون راندن بیش از ۶۰۰ نیروی آمریکایی که هنوز در منطقه مستقر هستند، کمک می‌کند. ایالات متحده در مورد ارسال پهپادهای ایرانی به ارتش سودان ابراز نگرانی کرده و کشورهای منطقه را تشویق کرده است ایران را برای خروج از آن تحت فشار قرار دهد.  ایران همچنین در تلاش است روابط اقتصادی خود با آفریقا را برای کاهش اثرات تحریم‌ها گسترش دهد. 

ایران ادعا کرد صادراتش به آفریقا در مجموع یک میلیارد و ۱۸۳ میلیون دلار بوده که نسبت به سال ۲۰۲۲ اندکی کاهش یافته، اما هنوز بسیار جلوتر از ارقام دولت‌های قبل‌تر از رئیسی است.

دولت رئیسی مدت‌هاست به‌عنوان بخشی از تلاش‌های گسترده‌تر برای تضعیف نفوذ غرب و کاهش تحریم‌های غرب از طریق تعامل غیرغربی، به دنبال گسترش نفوذ اقتصادی ایران در آفریقا بوده است.  زیمبابوه تا حدی به دلیل تحریم‌های ایالات متحده به همکاری با ایران روی آورده است. بورکینافاسو از زمانی که حکومت نظامی کنونی این کشور در سپتامبر ۲۰۲۲ کنترل را بدست گرفته، به شریک جدید ایران تبدیل شده است و در اکتبر ۲۰۲۳ چندین قرارداد در زمینه انرژی، معدن، داروسازی و آموزش حرفه‌ای در تهران امضا کرد. 

شرکت‌های دانش بنیان ایرانی یکی از حلقه‌های کلیدی تلاش‌های تعامل اقتصادی ایران با آفریقا هستند که در زمینه‌های بشردوستانه مانند پزشکی، بهینه‌سازی زنجیره تأمین موادغذایی و مکانیزاسیون کشاورزی فعالیت دارند و نقش مؤثری را می‌توانند ایفا کنند؛ چرا که کمتر در معرض تحریم‌ها قرار دارند.
 

زینب اصغریان

دیگر خبرها

  • اندیشکده مطالعات جنگ بررسی کرد؛ حضور ایران در آفریقا، آمریکا را ترسانده است
  • آمریکا: به سرباز بازداشت شده در روسیه دسترسی کنسولی نداریم
  • آمریکا : به سرباز بازداشت شده در روسیه دسترسی کنسولی نداریم
  • در نخستین روز از نمایشگاه کتاب چه نشست‌هایی برگزار می‌شود؟
  • در اولین روز از نمایشگاه کتاب چه نشست‌هایی برگزار می‌شود؟
  • نشست خبری بهادری جهرمی آغاز شد
  • نشست خبری سخنگوی دولت آغاز شد
  • آمریکا در حال بررسی پاسخ حماس به توافق آتش‌بس است
  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می‌شود
  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می شود